13 Μαΐ 2014

Χαιρετισμός Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων



ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε την ενέργεια του ΚΕ.Δ.Δ.Υ  Ν. Κερκύρας   στην κατεύθυνση οργάνωσης και δημιουργίας του δικού του Δικτυακού Τόπου.

Αναμφισβήτητα διανύουμε καιρούς μεγάλων αλλαγών και δημιουργικών προκλήσεων που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Επίκεντρο σε αυτή την προσπάθεια  πρέπει να είναι ο πολίτης και η εξυπηρέτηση των αναγκών του. Ο πολίτης που επιθυμεί καθημερινή επικοινωνία με τους φορείς της Εκπαίδευσης , ώστε να μπορεί να ενημερώνεται, να εκφράζει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς του. Ο εκπαιδευτικός που αναζητά έγκυρη ενημέρωση και ενεργό συμμετοχή στις εξελίξεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό του κλάδο και την πρόοδο του σε αυτόν. Ο γονιός που αγωνιά και που αναζητά χρήσιμες πληροφορίες  και πολύτιμή καθοδήγηση.

Στην εποχή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  η ιστοσελίδα του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Κέρκυρας αποτελεί ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας με τον πολίτη. Ένα εργαλείο που θα εμπλουτίζεται και θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, με στόχο τη δημιουργία άμεσων, φιλικών και αποτελεσματικών σχέσεων.

Με δεδομένη την πρόθεση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων να σας συμπεριλάβει στις επαφές του Δικτυακού της Τόπου, οφείλουμε να σας συγχαρούμε για τον όμορφη αυτή πρωτοβουλία σας. 



Καλή πλοήγηση σε όλους!




                                       Ο Περιφερειακός Διευθυντής
                                            Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
                                                   Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων


                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ Ι. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ